«

»

Jul 01

   01/07/2015

Câteva lucruri de făcut înainte să o inviți prima oară la tine acasă

foto: like.noinu.ro

Persoanele de față nu au legătură cu textul. foto: like.noinu.ro

Și dacă ai avea un palat, un superpenthouse, o casă ca în povești inevitabil te vei întreba – dacă nu îi va plăcea cum am aranjat, dacă zice că e prea strâmt, că baia e înghesuită, că nu e destulă lumină și masa nu e curată?

Și sunt atât de multe motive, unele absurde altele îndreptățite, pentru care o fată să nu se poate simți confortabil acasă la un bărbat. Sunt câteva aspecte pe care, fără îndoială, dacă ea le-ar vedea ar scoate imediat cartonașul roșu (doamne ferește să ai neinspirația să folosești vreodată termeni fotbalistici în dialog sau să strecori glume de autobază, ori de cartier).

 Dacă ți-a plăcut articolul alătură-te, cu un simplu LIKE, comunității de cititori de pe pagina de FACEBOOK www.like.noinu.ro 

Altfel,

 1. Nu îi da întâlnire cu frumoasa colonie de bacterii care îți înnegrește cada și care pe tine nu te prea deranjează. De fapt te deranjează dar se pare că oricât ai freca și orice tip de soluție ai folosi nu vei puteaconvinge să dispară pentru totdeauna.
 2. Robinetul de la chiuvetă trebuie să se închidă etanș. Altfel, ea va avea un motiv bun ca la prima ceartă ea să îți spună, ce bărbat mai ești și tu dacă nici un robinet nu poți ține închis.
 1. Orice ai face nu vei putea avea toate tipurile de șampon, săpun, creme care să îi arate că te prețuiști ca pe ochii din cap. Ar fi bine să le înghesui pe toate într-un singur loc, de exemplu, pe raftul de deasupra chiuvetei astfel încât să îi lași iluzia că le ai pe toate (nu te zgârci și pune și after-shav-eul, soluția de bărbierit, cu ața dentară).
 1. Neaparat să ai ceva în frigider. Niște rafturi goale îi poate smulge cel mult o exclamație compătimitoare – frigider de burlac. Deși ar putea fi mult mai rău pentru că ea se va gândi – vai, mama ta, de când nu a mai călcat picior de femeie pe la tine, câtă singurătate s-a adunat în tine, ești disperat!
 1. Cearșafuri curate. Atunci când se va arunca în pat, mimând oboseala, nu te gândi la o invitație la amor. În timp ce tu o privești tâmp sau cu gura pe jumătate deschisă gândindu-te, gata am dat lovitura, ești supus testului supreme: miroase a Cocolino? sau măcar a Lenor.
 1. Ascunde de urgență urmele masculinității tale feroce: bilete de pariuri, mașina de ras sau de bărbierit, cutii de bere sau tirbușonul lăsat la vedere cu un dop victimă proaspătă, șosete aruncate după canapéa.
 1. Ai face bine să nu ai canalele de sport pe primele pozițiii și cele de muzică de la poziția 50 în sus.
 1. Dacă te sună mamă-ta, respinge urgent apelul. Despre mame nu vorbești, cel mai sigur o pui în fața faptului împlinit atunci când e cazul, o prezinți și scapi de toate discuțiile și capcanele preliminare – ești mămos, îți mai trimit ai tăi bani, ai fost singur la părinți, ei, atunci asta explică tot.
 1. Deviza mea la primele întâlniri este: totul pentru ea, nimic pentru mine. Pentru că dacă ea e mulțumită de primele întâlniri, atunci eu aș putea fi mulțumit multă vreme de aici înainte.

Urmărește-ne în timp real pe twitter

de Yozzy


   Postat in: Sănătate   
  Comentarii: 1

1 comment

 1. Mihai

  Interesant. Dar daca ma suna vecina intre timp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.